Despre Carte

Astfel, m-am hotărât să schimb lucrurile în bine!

Despre Carte

Cartea Totul despre nunta noastră este prima apărută în România care dezbate în detaliu dezvoltarea celui mai important eveniment din viața unui viitor cuplu.

Totul despre nunta noastră, de Vlad Pahonțu, a apărut din dorința de a ajuta cât mai multe cupluri care doresc ca nunta să devină o plăcere mai mult decât un chin și un moment peste care de abia aștepți să treci. Fiind un fotograf profesionist de nuntă (vezi portofoliul), am trecut prin sute de evenimente la care am întâlnit sute de probleme rezolvabile.

cartea totul despre nunta noastra curier

Testimoniale

Vlad, tocmai am terminat de citit cartea; vreau sa zic ca am citit-o cu sufletul la gura, ca pe un roman ? Este realizata cu multa atentie si dedicare, se simte (se transmite), iar informatiile mi-au fost super utile. Mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa fac unele chestii altfel; la alte categorii imi vor folosi sfaturile ca sa mitighez eventuale riscuri sau ca sa stiu la ce sa ma astept. Desi am colectat foarte multe informatii inainte (am petrecut ore si ore citind din tot felul de surse, notand), am ratat multe aspecte, pe care m-am bucurat sa le regasesc in carte si astfel am intregit organizarea. Daca ar fi sa ma gandesc la sugestii pt. carte, chiar nu as avea ce, pt. ca a fost acoperit tot ce imi pot imagina. Cred ca ar prinde foarte bine cartea si la targurile de nunti, sa ajunga la cat mai multe persoane, le-ar usura enorm munca, inca de la inceputul pregatirilor.
Multumim mult inca o data pentru cadoul minunat, care va ajuta la formarea unor amintiri fantastice (abia astept)!

Eliza Simion

Această carte este senzațională pentru orice viitoare mireasă! Ne-a ajutat enorm să ne pregătim și să luăm în considerare cât mai multe dintre elementele care compun o nuntă. Totul despre nunta noastră a fost ghidul nostru pe tot parcursul celor două nunți la care ne-ai fost alături.

Cartea este extraordinar de ușor de citit, pozitivă și foarte realistă. Am recomandat-o și o recomandăm cu caldură oricărui cuplu de viitori miri!

Iulia și Cristi Milea

Recomandat cu mare drag! Am primit cartea cadou de la sora mea 🙂 am luat multe idei și multe sfaturi utile din această carte. Felicitări și mulțumim ptr frumoasa carte!

Twins Ramona Raluca